• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  •  06-21831662

Zoek jij jouw droomjurk?

Op een wedstrijd moet je positief opvallen, dit doe je door de juiste jurk te dragen. Hierbij is het van belang dat je kleding in balans is met jullie dansstijl.

Of het nu gaat om een Latin of Ballroom jurk. Voor de juiste originele jurk ben je bij mij aan het juiste adres. Al een aantal jaren maak ik wedstrijdkleding voor mijzelf en nadat ik vele aanvragen kreeg van anderen ben ik mij ook hierop gaan richten. Inmiddels heb ik al diverse dansparen blij gemaakt. Zoek jij dus een droomjurk op maat, dan moet je bij mij zijn!

Bij het maken van jouw droom jurk vind ik de volgende dingen zeer belangrijk:

  • De jurk moet positief opvallen, door een perfect passend, exclusief ontwerp te maken samen met jou;
  • De jurk moet de juiste afwerking hebben en van goede kwaliteit zijn, dit bereiken we door duurzame materialen/stoffen te gebruiken. De rok moet goed kunnen "mee dansen" dus gebruik ik vaak lichte stoffen;
  • Ook moet de nodige bling bling aanwezig zijn, maar let op dat je geen kerstboom wordt! Qua stenen werk ik altijd met Swarovski. Deze geven het beste effect en blijven bovendien na veel dansen en wassen nog steeds mooi schitteren.


Heb je interesse? Zo ga ik te werk
Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat de jurk uiteindelijk echt jouw droomjurk wordt. Zorg ervoor dat je al in grote lijnen weet wat je wilt, dit kan je doen door plaatjes of tekeningen te verzamelen. Zo weet ik beter wat jij mooi vindt. Dit kunnen we dan gebruiken om een verder ontwerp voor jou te maken. Hierbij nemen we gelijk de maten van jouw lichaam op. Zodra duidelijk is hoe jouw droomjurk eruit moet komen te zien, kijken we samen wat wel en niet mogelijk is en maak ik een prijsopgave.
Als we beiden tevreden zijn over het ontwerp en de materialen vraag ik een aanbetaling, zodat ik alle benodigde materialen kan gaan bestellen. Bij het maken van de jurk zijn enkele door passingen noodzakelijk zodat enerzijds de jurk precies past op je lichaam en anderzijds jij ook kunt zien hoe het wordt. Zo bereiken we de perfecte pasvorm en kunnen we samen kijken wat er misschien nog anders moet worden. Zijn we allebei tevreden, dan kan ik de jurk afleveren en kan het resterende bedrag betaald worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier.